Крај на една ера: Фолксваген „заврши“со легендарната Буба

Во далечната 1938 година од фабричката лента на Фолксваген е направена првата „буба“.

По седум децении и три генерации автомобилскиот гигант Фолксваген сходно денешните потреби за комфор дефинитивно го прекина производството на легендарниот автомобил буба.

Времето ја прегази бубата.  

притисни ентер