Богата музичка програма на фестивалот „Самерленд 2019“

Фестивалот „Самерленд“ во Скопје е во полн ек. Граѓаните секојдневно во Градскиот парк можат да слушнат богата музичка програма.

Фестивалот ќе трае уште 20 дена, а за тоа, што се тој ќе понуди, Катерина Капкоски во вестите разговара со градоначалникот Шилегов.

Целиот разговор погледнете го во видеото.

притисни ентер