Возач на Порше за милиметар избегна сигурна смрт (ВИДЕО)

Вистинско чудо се случи кога возач на Порше за милиметар избегна сигурна смрт при судар со камион.

На видеото се гледа колона автомобили и Порше на крајот од колоната. Наеднаш од никаде на помошната лева лента на автопатот со полна брзина помина камион.

Возачот на Поршето во последен секунд успеа да направи мал маневар што му го спаси животот.

притисни ентер