Пријавувањето за „Ѕвездите на Гранд“ и „Никогаш не е доцна“ е во тек

Пријавувањето за најголемите музички шоуа на овие простори „Ѕвездите на Гранд“ и „Никогаш не е доцна“ е во тек. Продолжува потрагата по новите грандови ѕвезди.

Затоа токму сега е шансата да го покажете вашиот талент и да блеснете на грандовите сцени. Пријавете се на телефонскиот број 072 208 206 и бидете дел од најдобрите!

На 24 јуни понеделник дојдете во Канал 5 телевизија.

9:30 аудиција за „Ѕвездите на Гранд“

12:00 аудиција за шоуто „Никогаш не е доцна“

притисни ентер