Мемети: Не може да се подобри правосудниот систем само со промена на закон

Не може да се подобри правосудниот систем само со промена на закон, оцени Народниот правобранител на Македонија, Иџет Мемети, на денешниот состанок на мрежата на националните превентивни механизми на југоисточна Европа.

притисни ентер