Видео: Одбележани 130 години од изградбата на Ајфеловата кула

Со ласерско шоу Париз ја одбележа 130-годишнината од изградбата на еден од француските и европските најзначајни симболи – Ајфеловата кула.

На спектакл беа покажани важните настани поврзани со овој споменик на Париз.

притисни ентер