Хотел во Кан каде ѕвездите забораваат на пристојноста (ФОТО)

Ѕвездите на филмската уметност оваа недела пристигнуваат во Кан каде вечерва е евеченото отворање на 72. Филмски фестивал.

Режисерот Квентин Тарантино овој фестивал го нарече ,,филмски Олимписки игри” , а освен жестоката битка на филмското платно , се следат ѕвездите и во слободното време.

Едно од нивните најомилени места е хотелот Кап-Еден – Рок , на чиј базен познатите уживаат во одморот. Овој хотел има 155 соби и две приватни вили , каде е обезбедена строга дискреција за сите славни гости.

Нема славна личност која не била тука , па така во овој хотел Мел Гибсон правел забава за 300 гости , а Шерон Стоун ја забавувал полугол харфист.

Папараците , сепак усеаја да уловат дневни сцени на она што се случува во хотелот и како познатите изгледаат кога ќе се опуштат.

притисни ентер