Новинарката на Канал 5 ,Мирјана Мирчевска добитник на наградата „Гласник на невидливите“

Новинарката на Канал 5, Мирјана Мирчевска Јовановиќ ја доби наградата ,,Гласник на невидливите”, за нејзиниот серијал прилози за случајот со Бранко Миленковски. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер