Профил на Гордана Сиљановска Давкова

Во последната недела од кампањата, Канал 5 ќе ви ги претстави потенцијалните претседатели од еден поинаков агол. Низ разговор со нив, ќе се обидеме да ви го доловиме вредносниот систем по кој функционираат и за кој ќе се залагаат. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер