Законот за спорт да важи и за ФФМ

Иницијативниот одбор од претставници на клубови, поранешни фудбалери и судии, денеска јавно побара Законот за спорт да биде практикуван и во работата на Фудбалската федерација на Македонија.

Тие побара клубовите да добијат посериозен третман во работата на Собранието на ФФМ..

притисни ентер