Го нарекуваат и бејби – Г Мерцедес , а сега се зголемува (ВИДЕО)

Мерцедес продолжува да ја шири класата Г , а наскоро понудата ќе ја зголеми за моделорт ГЛБ.

Во фокус е секако понудата на СУВ , а тоа значи модел што во иднина би можел во целост да го преземат и личните програми. Концептот на новиот СУВ ќе биде претставен на саемот во Шангај кон средината на овој месец.

Првиот откриен детал е внатрешноста на возилото , откриена денеска . Веднаш се забележува предната плоча , а не само средниот екран како простор за инфотејнмент.

Единствено препознатливи се отворите за вентилација и речението на копчиња за местење на седиштата , кои се поставени во облогата на вратите.

притисни ентер