ССК: Недоволна соработка со компаниите во зоните со потенцијал за раст

Домашните фирми полесно наоѓаат соработници во странство отколку во Бунарџик. Се пожалија дека странските компании во земјава се затворени за соработка. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер