Макрадули: На Матка се врши зонско мапирање-секаде нема да може да се гради

„Додека институциите деновиве си играа пинг-понг околу тоа кој ќе преземе одговорност за дивеењето на Матка и додека се чека од Државниот градежен инспекторат да излезат на терен – градењето на спорната платформа не стивна.“ Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер