Не сме ФИРОМ,од 14-ти февруари во регистарот на ООН сме Република Северна Македонија

Обединетите нации и официјално го променија називот на земјава. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер