СДСМ вечерва ќе одлучува дали ќе има и предвремени парламентарни избори

За два часа треба да почне Извршниот одбор на СДСМ на кој ќе се одлучува дали партијата ќе ја прифати фрлената ракавица од опозицијата за предвремени парламентарни избори.

На оваа тема Јулијана Николовска .После неколкунеделно тактизирање може ли да се претпостави во која насока одат размислувањата во СДСМ, колкави се реалните шанси да има предвремени парламентарни избори?

За ова повеќе во разговорот со Костадин Костадинов, портпарол на СДСМ.

притисни ентер