Водител на Фокс Њус призна дека 10 години не си ги измил рацете (ВИДЕО)

Водител на американската телевизија Фокс Њус јавно призна дека 10 години не ги измил рацете , зашто смета дека бактерии не постојат.

Пит Хегсет , кој е водител на утринската програма на американската телевизија Фокс изјави пред совите колеги во емисија во живо дека не ги миел рацете цели десет години.

,,Мојата одлука за 2019 беше да зборувам во емисиите за она за што досега не сум зборувал . Мислам дека десет години не сум измил раце. навистина никогаш не ги мијам.бактериите не се вистински . Не можам да ги видам , па затоа не постојат.” рече водителот пред шокираните колеги , кој додаде и дека неговите раце сепак изгледаат доста чисто.

притисни ентер