Се подготвува документација за технички прием на автопатот Миладиновци-Штип

Директорот на јавното претпријатие за државни патишта денеска изјави дека е завршен автопатот Миладиновци-Штип и оти очекува да биде пуштен до крајот на месецов по техничкиот прием за што се подготвува документацијата.

притисни ентер