Сподели ПРОБЛЕМ со Милена

Отсега заедно ќе се грижиме за проблемите што не’ мачат...

Најбрзиот начин за да споделите личен, локален или општествен проблем во емисијата “СПОДЕЛИ ПРОБЛЕМ со Милена” и да го види целата нација, е да ни го испратите во форма на текст, фотографија или видео преку вајбер на 072 79 33 33 или на: milena@kanal5.com.mk

Заедно ќе ги решаваме личните и колективни проблеми, заедно ќе тропаме на вратите на надлежните институции, ќе прашуваме за заедничките проблеми што не’ мачат, и нема да се откажуваме додека не добиеме одговор.

 Споделете го вашиот проблем со Милена и гледајте Канал 5, секој работен ден од 11:10.

притисни ентер