Светски ден на чистотата под мотото „Одговорноста е наша, за почисто Скопје“

Скопје – толку блиску а толку далеку од тоа да стане метропола за пример кога се работи за хигиената. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер