БЕКСТЕЈЏ

Најгледаниот естраден магазин во историјата на нашата земја, од понеделник до петок, по 22 часот, на програмата на Канал 5. 

Два пати СУПЕР БРЕНД на Република Македонија...

Најгледано естрадно шоу според ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА...

Три пати НАЈДОБАР ТЕЛЕВИЗИСКИ ПРОЕКТ...

БЕКСТЕЈЏ ЕСТРАДЕН МАГАЗИН БРОЈ 1

Од понеделник до петок, по 22 часот, ексклузивно на Канал 5!

притисни ентер