ФЧЕРАШНИ НОВОСТИ

Секоја недела во 19:30 на Канал 5!

Фчерашни новости со директно јавување од Будимпешта

Во новата епизода на Фчерашни новости се враќаат познатите Алфа и Буби. Кого бркаат тие овојпат и зошто!?

Фчерашни новости ги прати вестите од светот, па успеа да овозможи директно јавување од Париз, Будимпешта и Битола. Што ли ни изјавија дописниците!?

Во редакцијата, Менде гибнатиот се мисли што да направи со компромитирачката снимка од инспекторот кој му бара мито. Како ќе заврши неговата дилема!?

ногу прашања, еден одговор. Недела 19:30 часот на Канал 5 телевизија.

Недела 19:30 часот. Канал 5 телевизија. Бидете таму.

Додека ја чекаме епизодата во недела, може да не ѕирнете на фејсбук, а воедно и на инстаграм

притисни ентер