Одбележувањето на денот на децата бегалци се претвори во скандал

Татковината – копнеж на прогонетите. Со таков слоган се одбележа 5тата светска средба на децата бегалци од Егејска Македонија. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер