Мицкоски: Eкономијата и индустриското производство тонат

Катастрофата во националната политика е само еден дел, а во реалниот живот е уште полошо. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер