Од „Историски успех“ до „Дебакл“ - Граѓаните поделени во оценките за одлуката на ЕУ

Одлуката на Советот на ЕУ силно одекна во Македонската јавност, а реакциите, слично и на партиските, се движат од екстрмено позитивни и еуфорични, па се до разочарувања и оценки дека станува збор за дебакл. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер