Во Собранието „Рос рот“ семинар посветен на евроатланската интеграција

Владата е задоволна од одлуката на Европската унија и ја толкува како веќе добиен датум за почеток на преговорите во јуни следната година. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер