Ако ги исполнат домашните задачи, Македонија и Албанија ќе добијат датум во јуни 2019 година

Има ли реален простор за еуфорија, по добивањето условен датум за почеток на преговорите со Унијата. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер