Поголема соработка на земјите за поефикасно справување со безбедносните ризици

Во справувањето со современите безбедносни предизвици потребна е постојана и координирана соработка меѓу државите која претставува чекор напред и начин повеќе да останеме сплотени во заедничката борба против криминалот. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер