ЖИВОТОТ НЕ Е ПЕСНА

Од понеделник до петок во 14 часот, Вашето внимание ќе го окупира убавата и остроумна Хулија. 

На што се' е подготвена таа, само за да стане снаа во богатото семејство на г-дин Бајрам (најдобриот другар на татко и'), и да  се оддалечи од минатото што и има нанесено многу трауми? Зошто нејзината сестра Мелек која е тотално различна од Хулија, ќе ја жртвува својата младост и своите идеали за да и’ обезбеди подобар живот на Хулија? Гледајте од понеделник до петок во 14 часот!

„Животот не е песна“ - една од најдобрите турски драми во последните години!

притисни ентер