Дебата „Конфискација на имот и нелегално стекната имотна корист“

Дијалог за политика на тема „Конфискација на имот и нелегално стекната имотна корист“ ќе се одржи денеска во Скопје во организација на Институтот за европска политика - (ЕПИ). Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер