Половина милион книги од капиталниот проект завршија на тавани и подруми

Ќе видат ли бел ден книгите од капиталниот проект на Груевски - печатење и превод на книги кои пред неколку месеци завршија во депоата на Националната библиотека Свети Климент Охридски, Археолошкиот музеј и Музејот на револуционерна борба. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер