Преполни амбуланти за преглед на клиниката за пулмологија и алергологија

Преполни амбуланти за преглед на клиниката за пулмологија и алергологија. Гушење, кивање, солзење на очите - знаци слични на настинка. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер