ЗДРАВО МАКЕДОНИЈО

„ЗДРАВО МАКЕДОНИЈО“ со Љубица Јаневска-Ивановска и Роберт Јанков

Во тек е 13-тата сезона од најгледаната утринска програма во Македонија во која главниот збор го имаат гледачите. Тие, секое утро, отворено можат да дискутираат за најактуелните теми од општествениот живот.

Освен тоа, секое работно утро, од 6:55 до 10 часот, со Вас ги споделуваме и сите најнови и најпотребни информации што го диктираат текот на денот што претстои.

Затоа, бидете со Канал 5 и Вашите домаќини Љубица Јаневска-Ивановска и Роберт Јанков.

притисни ентер