Визита

ВИЗИТА со Билјана Дебарлиева

Во тек е 6-тата сезона од Визита, една од најуспешните наши емисии, во која најдобрите лекари од Македонија и регионот, доаѓаат да ги сослушаат здравствените проблеми  на нашите гледачи и да ги споделат своите искуства, совети,  и најновите трендови и решенија што официјалната медицина ги нуди.

Гледајте „Визита“ со Билјана Дебарлиева, од понеделник до четврток во 11 часот, и јавете се директно во програма за да побарате совет за Вашиот здравствен проблем.

притисни ентер