Најдобрите совети

 Најдобрите совети со Јелена Спенџарска

Во тек е 4-тата сезона од Најдобрите совети во кои се трудиме да Ви донесеме гости и искуства од кои навистина ќе црпите само корисни совети и идеи за поквалитетен живот, подобро здравје, посреќно секојдневние....

Следете не' од понеделник до четврток, од 12 до 13 часот.

Ваш домаќин - Јелена Спенџарска.

притисни ентер