Ѕвездите на Гранд

Сабота во 21:00 часот, ексклузивно на Канал 5, следете ја 13-тата сезона од најгледаниот музички спектакл на овие простори.

За 13-та сезона на „Ѕвездите на Гранд“, директорот Саша Поповиќ обезбеди бројни изненадувања. Едно од нив е, потполно нова и импозантна сценографија.

А освен новото студио, оваа година се променети и речиси сите правила на натпреварувањето. „Освен канадидатите, оваа сезона се натпреварува и жирито. Нема веќе празни муабети“ - вели Саша. Отсега членовите на жирито, на дело треба да им покажат и да ги научат кандидатите како се станува ѕвезда.

Праведна борба и само квалитет, е мотото на 13-та сезона.

Очекувајте не' секоја сабота во 21:00, ексклузивно на Канал 5 телевизија!

притисни ентер