Четириесет годишната Романка, Андреа Раику никого не остава рамнодушен (фото)

Андреа Раику е романска телевизиска ѕвезда родена на 18 јули 1977 година во Букурешт.
Андреа дебитираше во 1996 година како модел и победи на неколку модни натпреварувања, а потоа почна да се појавува на телевизија, посветувајќи се на водителската рабтоа и забавните емисии како Big Brother и Megastar.

Во Романија ја сметаат за “модна икона“, промотерка на добриот стил и модниот вкус. Андреа работела за неколку модни магазини, започнала и колекција за важните романски дизајнери и покренала и осмислила неколку медиумски проекти за промовирање на стилот како начин на живот.

Исто така, таа започнала и да поддржува бројни добротворни проекти во текот на својата кариера, а член е на Управниот одбор на Божиќниот фестивал под покровителство на организацијата „Save the Children”.

Во 2009 година Андреа дебитирала во светот на филмот, откако го прифатила предизвикот да ја толкува главната улога во серијата „Effect 30”.

Три години подоцна таа издала и книга за рецепти под името „Јади и изгледај добро“, низ која сакала да го привлече вниманието на јавноста за важноста на здравиот начин на живот.

Книгата содржи рецепти, а посветена е и на принципите на здравата исхрана.

Баба прославува 100 години (фото)

На бабата и приредиле забава за нејзиниот стотти роденден

Пријателките на бабата повикале двајца професионални танчари за забавата која се одвивала во домот на славеничката.

Doll Jenkins, 100 celebrating her 100th birthday in style with half naked hunks at Milton Lodge in Colchester, Essex. See SWNS copy SWCAhunks: A great-great-grandmother was given an extra-special treat for her 100th birthday - a couple of naked hunks. Doll Jenkins' cheeky birthday wishes were fulfilled when staff at her retirement home hired the buff butlers for her very special birthday party. Residents at Milton Lodge made international news last year after residents requested the naked hunks to come and serve a three-course meal.

Doll Jenkins, 100 celebrating her 100th birthday in style with half naked hunks at Milton Lodge in Colchester, Essex. See SWNS copy SWCAhunks: A great-great-grandmother was given an extra-special treat for her 100th birthday - a couple of naked hunks. Doll Jenkins' cheeky birthday wishes were fulfilled when staff at her retirement home hired the buff butlers for her very special birthday party. Residents at Milton Lodge made international news last year after residents requested the naked hunks to come and serve a three-course meal.

Doll Jenkins, 100 celebrating her 100th birthday in style with half naked hunks at Milton Lodge in Colchester, Essex. See SWNS copy SWCAhunks: A great-great-grandmother was given an extra-special treat for her 100th birthday - a couple of naked hunks. Doll Jenkins' cheeky birthday wishes were fulfilled when staff at her retirement home hired the buff butlers for her very special birthday party. Residents at Milton Lodge made international news last year after residents requested the naked hunks to come and serve a three-course meal.

„На лицето и се појави неверојатна насмевка во моментот кога танчарите влегоа во нејзиниот стан“, изјавила нејзините пријателки.

Doll Jenkins, 100 celebrating her 100th birthday in style with half naked hunks at Milton Lodge in Colchester, Essex with the hunks celebrating her 100th birthdaySee SWNS copy SWCAhunks: A great-great-grandmother was given an extra-special treat for her 100th birthday - a couple of naked hunks. Doll Jenkins' cheeky birthday wishes were fulfilled when staff at her retirement home hired the buff butlers for her very special birthday party. Residents at Milton Lodge made international news last year after residents requested the naked hunks to come and serve a three-course meal.

Најверојатно не си поминал убаво на Валентајн(видео)

Можеби заборавил да купи цвеќе.

За многумина Валентајн е огромен проблем бидејќи треба да го одберат најдобриот поклон за својот партнер.

Но доколку наредниот ден трчате по улица облечени само по вашата облека, нешто навистина многу сте погрешиле:

Погледнете:

Кучето ја отворило пратката на сосетката (видео)

Сопственикот на кучето се двоуми дали да ја повика сосетката и да и каже да пакетот

Ли Едвард го земал пакетот на својата сосетка бидејќи таа не била дома и го чувале во својот дом. Тие требале да го дадат пакетот на сосетката кога таа ќе се вратела од работа, но кучето предвреме го отворило пакетот и сега Ли не знае како да и објасни на сосетката што се случило.

Погледнете го видеото:

притисни ентер