30 дена до крајот на 2013 година

Денеска е недела, 335 ден во 2013 година. До крајот на годината остануваат уште 30 дена.

Денот трае девет часа и 23 минути.

Во Скопје Сонцето изгрева во шест часот и 40 минути, а заоѓа во 16 часот и три минути.

Месечината изгрева во четири часот и 37 минути, а заоѓа во 14 часот и 59 минути.
притисни ентер