Седница на собраниската Комисија за финансирање и буџет

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска ќе ја продолжи амандманската расправа за Предлог-буџет на Република Македонија за 2014 година.

На дневен ред на оваа седница е и Предлог-законот за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2014 година, по скратена постапка, во второ читање.
притисни ентер