„Тој чуден момент“ - што прави Зак Ефрон?

That Awkward Moment е новиот филм на Зак Ефрон кој ќе се појави пред публиката во јануари.

Еве го трејлерот за филмот кој ветува многу смеење и добра забава.


Изгледа дека малку голотија е испробан рецепт за сите екс Дизни ѕвезди кои сакаат да докажат дека пораснале.
притисни ентер