Златна хартија за виткање на тутун од 65 долари

Хит меѓу богатите американци во последните неколку месеци е златната хартија за виткање цигари .

Shine pape или блескава златна  хартија за мотање на тутун или нешто друго ,нова мода кај американските милионери.

Едно пакување со златна хартија од 24 карати за мотање на тутун се продава по цена од 65 долари , во едно пакување има само 12 парчиња од златната хартија. 

„Shine paper“


Многумина богати американци сега се фалат дека виткањето на цигара со 24 каратно злато  преставува 2Пушење со стил“.
Засега нема реакција од светската здравствена организација  за тоа како златната хартија влијае на дишните органи.
притисни ентер