Видео: Поранешна Плејбој зајачица предава шпански во средно училиште!?

Кристи Никол Девис беше обична професорка по шпански јазик во едно средно училиште се додека нејзините ученици не откриле дека таа пред три години се сликала за Плејбој што ги шокирало родителите.

Фото сесијата што Кристи ја направила за Плејбој е на Интернет и со тоа и е достапна на целата јавност што значи и на децата на кои им предава. Меѓу фотографиите има и такви на кои професорката позира сосема гола или пак, симулира секс со лезбејка. Во интервјуто направено во текот на пауза од снимањето, таа дури открива дека студира шпански и сака да стане професорка.

За родителите, тоа беше премногу, но училиштето застана во одбрана на својата професорка со образложение дека станува збор за приватни работи на Кристи. Погледнете и проценете!

притисни ентер