Видео+Фото:Бразил го избира најубавото „газе“

Земјата на фудбалот и раскошните жени Бразил веќе започна да ја загрева атмосферата пред фудбалскиот Мундијал во 2014 .

За неколку месеца Бразил ќе ја избере новата Мис Бумбум , или девојката со најубавото „газе“ за 2013 година. . Во кампот каде 27-те  девојки влезени во најтесниот избор за престижната титула Мис Бумбум се подготвуваат  веќе е многу  жешко .

Најубавите газиња на Бразил на секој начин се обидуваат да добијат што повеќе фанови. 

27 девојки  веќе ги одушевија сите кои ги видоа нивните фотографии. Жирити во изборот ќе има навистина тешка задача. Сите 27 кандидатки заслужуваат да ја понесат Мис Бумбум титулата за најубаво газа на Бразил.
притисни ентер