Кејт Мос гола на насловна на Esquire - по 17 години!

За магазинот Esquire се сликаше пред 17 години и сега - покриена само со кристали.

Изгледа совршено но ова не е нејзината најдобра насловна поради претрупаните кристали по „стратешките“ делови - пишува thegloss.com, коментирајќи ја насловната на септемврискиот број на Esquire магазинот.

- Беше монополизирана од женските модни часописи, драго ми е што ја имаме на нашата насловна - вели уредникот на Esquire Алекс Билмс.

притисни ентер