Родители и деца на ФБ: Ќе дојдеш дома мајмуне еден!

Не помислил дека и татко му му е пријател на Фејсбук па си ставил фотографија со шише алкохол во рака.

Другарите не можеа доволно да му се изнасмета кога татко му му остави коментар - Ќе дојдеш дома мајмуне еден!

Значи, родители и деца заедно на Фејсбук - лоша идеја!/извор: /portal24.me/
притисни ентер