Се соблекол гол да ја запроси девојката и заѕвонил - на погрешна врата!

Вели декадевојката побарала од него гол да ја запроси, но му дала погрешни инструкции каде живее!

22 годишниот Томас Едвардс добро се посрамотил откако постапил според барањето на својата девојка - таа ноќ да ја запроси гол. Му дала инструкции каде живее но тој ја погрешил адресата. Домаќините преплашени повикале полиција и тој завршил во притвор.Прво затоа што ѕвонел на врата на непознати гол, а второ - затоа што ги навредувал полицајците и се обидел да ги исплука!/извор Daily mail

притисни ентер