Видео: Авион се судрил со НЛО

Авионот само што полетал и на висина од 8 километри се судрил со неидентификуван облект. По тоа веднаш слетал. Оштетувањето на авионот е големо, не може да се работи за птица!

Со што се судри овој авион на кинеската компанија Air China? Птица не е , вдлабнатината е преголема на авионот, а нема ниту траги од пердуви. Сосема доволно за да почнат шпекулациите дека авионот имал блиска средба со НЛО!

притисни ентер