Видео: 35 години секој ден овие сопружници се облекуваат исто!!!

Чудна работа! На овој начин тие сакаат да покажат дека живеат во среќен брак!

Доналд и Ненси Федерстоун од моментот кога стапиле во брак се облекуваат во компатибилни комбинации - кошули со ист дезен, еднакви капути, блузи, се. Ненси шие, и во овие 35 години сошила 600 еднакви парчиња облека за неа и за сопругот. Дури и кога не се заедно, се договараат по телефон што ќе облечат тој ден. Можете ли да замислите!

притисни ентер