Убавата страна на Ролан Гарос

Тениски убавици на терен.

Љубителите на врвниот тенис на Отвореното првенство на Франција не уживаа само во квалитетен тенис.Марија Шарапова

Камарите секогаш  во чекор ги следеа тениските убавици долу на теренот.


Ана Ивановиќ.

Marija Kirilenko
Марија Кириленко

Jelena Janković

Јелена Јанковиќ
притисни ентер