Клуб: Топлес читање книги во природа

Група њујорчанки оформија книжевен клуб во топлес, и го нарекоа „Topless Pulp Fiction".

Нивната цел е да можат да се собираат на јавни места и да читаат, истовремено сончајќи се во топлес.Често пати може да се сретнат во Централ парк, по шеталиштата па дури и на скалите на Метрополитен музејот.Во групата најмалку се 6, а реакциите на оние што ќе ги видат - велат топлес читателките, се повеќе позитивни од негативни!

притисни ентер