Бабата го замоли фејсбук: Фејсбук, објави ги фотографиите од Божиќ!

Фејсбук манијата ги зафати и повозрасните кои понекогаш мислат дека Фејсбук се сам прави!

Вака бабата го замоли Фејсбук да ги постави фотографиите, а внукот се чуди: Зошто му наредуваш како на робот? Така ми рече дедо ти - симпатично одговара бабата!
притисни ентер